Over mij

Leuk dat je even komt kijken! 

Ik werd geboren te Sittard in 1974. Reeds mijn hele leven word  ik omringd met diverse vormen van beeldende kunst en creatieve vormgeving. "Eigenlijk zou men moeten kunnen schilderen met vloeibare muziek".
Enige jaren geleden lag mijn uitdaging in het zo realistisch en gedetailleerd mogelijk schilderen of tekenen van allerlei onderwerpen, met een sterke voorkeur voor mens en dier. Hierdoor groeide de drang naar kennis over fotografie. Ik besloot een gedegen studie over fotografie te gaan volgen. Door deze studie besloot ik ook te gaan schilderen met licht in plaats van verf. Ik bruis van creativiteit en zie mijn creaties levendig voor me. De camera bleek een onmisbaar gereedschap om de vertaling te kunnen maken vanuit mijn hoofd naar een beeld. Eind 2014 was ik in de gelukkige gelegenheid om de Kunstacademie te kunnen gaan bezoeken en er allerlei interessante materialen en technieken te leren kennen. Het aldaar tot nu toe geleerde heeft mijn liefde voor tekenen opnieuw leven ingeblazen waarvoor ik zeer dankbaar ben. Het brengt mijn onrustige geest stilte, omdat ik nu mag ervaren hoe goed het mij past om de "Vibes" in mijn ziel "Visual" te maken en dat brengt grote voldoening. Tekenen blijkt een remedie om mijn ontembare geest in bedwang te houden.  

Momenteel word ik opgeleid tot tattoo-artist om zo mijn creatieve idee├źn te mogen verwezenlijken op het mooiste canvas dat er is, de menselijke huid. Hierover binnenkort meer.

Heb je vragen, mail mij dan gerust via het contactformulier van deze site.

Recent werk

 

Netwerken

 

Nieuws

Publicatie in Hondenleven

Nov 30, 1999 | kommentaar0
 

 Een van mijn foto's is gepubliceerd in het blad Hondenleven. Hèt tijdschrift voor iedereen met een hart voor honden. 

Lees meer

Perzische kat

Nov 30, 1999 | kommentaar4
 

Hero, Perzische kater.

Hero is een grote schat, hij gedraagt zich een beetje als een hond.

Lees meer

Airedale Terriers

Nov 30, 1999 | kommentaar3
 

Sinds kort is mijn fotostudio klaar en kan ik naar hartelust fotograferen.

Lees meer

Glow Eindhoven

Nov 30, 1999 | kommentaar0
 

GLOW - International Forum of Light in Art and Architecture
Eindhoven 2010 5de editie. 

Lees meer

Bichterweerd

Nov 30, 1999 | kommentaar0
 

Na afloop van de baggerwerken herstelt het bedrijf Bichterweerd het gebied in oorspronkelijke toestand.

Lees meer

Rotterdam, Kop van Zuid

Nov 30, 1999 | kommentaar1
 

Met onze fotoclub reisden wij op zondag 24 oktober naar de Kop van Zuid in Rotterdam onder de bezielende begeleiding van fotograaf Evan Iatrakis. Aldaar aangekomen troffen wij een uitermate fotogenieke omgeving aan voorzien van prachtige architectuur.
 

Lees meer